Home Articole Politica LUCIAN BODE: CREȘTEREA GRADULUI DE ABSORBȚIE A FONDURILOR

LUCIAN BODE: CREȘTEREA GRADULUI DE ABSORBȚIE A FONDURILOR

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

LUCIAN BODE: CREȘTEREA GRADULUI DE ABSORBȚIE A FONDURILOR EUROPENE ESTE O PRIORITATE A MANDATULUI MEU

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, a avut astăzi la sediul ministerului o întâlnire cu angajații Direcției Organismul Intermediar pentru Transporturi.

 

În cadrul întâlnirii au fost abordate subiecte precum gradul actual de absorbție a fondurilor europene, proiectele de infrastructură actuale și cele programate pentru viitorul exercițiu financiar, dar și propuneri pentru îmbunătățirea activității desfășurate în acest domeniu.

”Am vrut să am prima întâlnire cu dumneavoastră, pentru a vă cunoaște pe toți cei care faceți parte din această structură a ministerului și de a vă mulțumi în același timp pentru activitatea pe care o desfășurați.

Știu că sunteți performanți și de performanța dumneavoastră ține și performanța ministerului. Banii europeni reprezintă unul dintre mecanismele care contribuie la dezvoltarea economică. Trebuie să atragem acești bani pentru dezvoltarea României și pentru asta vă spun că sunt alături de dumneavoastră și îmi propun să evoluăm împreună. Aveți toată susținerea și deschiderea mea. Vă voi sprijini în discuțiile cu beneficiarii pentru a nu exista blocaje la proiectele gestionate.

Unul dintre indicatorii dumneavoastră de performanță este absorbția fondurilor comunitare și vreau ca aceasta să fie cât mai ridicat. Rezultatul muncii voastre îl regăsim în îmbunătățirea infrastructurii de transport, lucru care vine în întâmpinarea dorinței tuturor românilor. De aceea vă spun de pe acum că nu ne putem permite nicio greșeală și nicio întârziere. Vreau ca în fiecare zi profesionalismul dumneavoastră să determine plus valoarea care este necesară în acest domeniu al gestionării fondurilor comunitare.” a spus  Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

 

 

 

Adauga comentariul tau

Banner
ZTV.ro
Vremea

Prognoza meteo pentru azi, vineri 24 ianuarie 2020

Zalau -8°C | 2°C

Cluj-Napoca -8°C | 2°C

Baia Mare -5°C | 3°C

Bucuresti -4°C | 8°C

Satu Mare -4°C | 5°C

Timisoara -4°C | 5°C

Constanta 0°C | 7°C

Brasov -6°C | 3°C

alte orase

atentionare meteo

Horoscop
Membru ZTV.ro?Mini Chat